Planets Startsida Facebook

måndag 21 november 2011

Motorola DROID RAZR

Nyligen lanserade Motorola en riktigt nice lur, Motorola DROID RAZR!
En ultra-tunn högteknologisk telefon gjord i kevlar-fiber vilket gör den extremt hållbar och tålig mot repor o dyl!
Med två processorer är den dubbelt så snabb som de flesta andra smartphones och är en av de snabbaste på marknaden. Givetvis använder den sig av en super AMOLED plus display med fantastisk detaljrikedom och färgåtergivning.

Då den är så tunn och tillverkad av kevlar så är den väldigt lätt och smidig vilket är ett stort plus! Kameran med 8 MegaPixel tar fantastiska foton och den kommer absolut inte svika dig!
Den tvåkärniga supersnabba processorn på 1.2 GHz gör sig även hörd här då du enkelt kan starta upp telefonens kamera med några snabba tryckningar och slipper långa väntetider mellan bilderna utan kan knäppa av nästa genast efter att du tog den andra!

Jag anser dock att mjukvaran hos samtliga smartphones utom iPhone lämnar en del att önska, däremot så levereras denna med smidig synkronisering med din dator där hemma vilket gör att allt du har alltid skall vara säkert sparat och lättillgängligt!


Den kommer även att stödja den nya 4G tekniken vilken gör att det går upp till 10gånger snabbare att surfa å nätet med din smartphone!

En kaxig, riktigt nice telefon som visar att tekniken går framåt och levererar riktigt bra prestanda!

Läs mer på Motorolas hemsida genom att trycka på länken här och ta en titt på videon under!
Sponsrat av Motorola

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar