Planets Startsida Facebook

fredag 4 november 2011

Tipsar om GoldenEye Reloaded 007


Bond, James Bond, är återigen tillbaka i ett nytt gastkramande HD shooter spel.
Förra året lanserades GoldenEye till Wiidär spelren fick en fantastisk blandning av den action ett sant first-person shooter spel levererar, kombinerat med Bonds spioneri-inslag.
I år lanseras uppföljaren till förra årets succé, GoldenEye Reloaded.

Spelet lanseras för PS3 och Xbox 360 och har fått mycket goda betyg av såväl spelare som proffessionella kritiker.

Spelets uppdrags-del sägs vara både lagom långt och sannerligen utmanande även för spelare med stor vana inom genren. Dessa uppdrag är mycket varierande och spelaren måste växelvis koncentrera sig på att smyga runt i sann stelth-anda så väl som kasta sig in i adrenalinsprutande eldstrider. Det räcker med ett litet misstag när du spionerar för att den lugna stämningen skall omvandlas till kulor som flyger efter dig.

Ett stort plus är att när du klarat uppdragen på en viss svårighetsgrad så kan du höja denna till en högre nivå för att återigen mötas av utmaningar. Även uppdragen förändras och du tvingas till att vara uppfinningsrik och ta dig från A till B på ett annorlunda sett jämfört med hur du gjorde tidigare. Detta ger uppdragen ständigt nya dimensioner och du förstår först i efterhand hur brett utbudet av möjligheter har varit för varje bana.



Den stora skillnaden mot förra årets spel är flerspelarläget vilket erbjuder en mycket stor variation i form av banor, spellägen, karaktärer och vapen vilka tidigare inte funnits tillgängliga. Även detta spelläge är väl genomtänkt så väl via internet mot som med hjälp av splitscreen mot poolarna i soffan.

GoldenEye Reloaded 007 är ett spel som erbjuder spelaren stora möjligheter och varierande uppdrag. Med fördel kan man spela själv men även flerspelarläget är fantastiskt såväl splitscreen som över internet. Ett spel som rekommenderas varmt av mig många andra.
Kan man hålla sig i dryga månaden så är innehållet i årets hårda paket under granen bestämt.

Länk till GoldenEye Reloaded 007 finner du här
Sponsrat av Activision

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar