Planets Startsida Facebook

fredag 23 mars 2012

Sponsrad Video: Vem bryr sig?

Soldater 

I övermorgon, den 25mars skall intresserade ha anmält sig till att bli soldat/sjöman i försvaret.
För att skapa engagemang och vinna intresse har de genomför försvaret en kampanj vid namn: "Vem bryr sig?"

Bland annat placerades en person i en stor "låda" tills dess att en annan person kom och löste av honom. Och sedan kom en ny person och löste av den andra i sin tur. Detta iscensattes av försvarsmakten för att se hur långt vi är beredda att gå för varandra.

En tjänstgöring hos försvarsmakten handlar ofta om att ge upp sin bekvämlighet för någon annan.

Skulle du avlösa personen i lådan utan att veta om någon annan avlöser dig?




Följande text är hämtad från försvarsmaktens hemsida.

Sveriges historia är liksom många andra länders kantad av maktkamper, oroligheter, orättvisor, förföljelser och krig. Vägen till det Sverige vi har i dag har varit lång och hård.

Därför är det självklart att försvara det vi har uppnått. Och vi ser det som lika självklart att stödja andra länder som befinner sig i svåra tider. Ingenting är givet. Men allting vi tror på är värt att försvara.
Det finns mycket värt att slåss för.

Om du väljer att jobba i Försvarsmakten kan vi lova dig ett av de mest spännande jobb du kan tänka dig. Ett jobb där du får möjlighet att mogna och utvecklas, både i ditt yrke och som människa.
Du jobbar i en öppen organisation som har stort förtroende för individens förmåga och där du har stort utrymme för eget ansvar.
Du arbetar internationellt, oavsett om du är hemma eller på uppdrag utomlands. Men framför allt är ett jobb i Försvarsmakten ett jobb där du kan hjälpa andra och arbeta för något som är större än dig själv. Ett jobb där du kan göra skillnad.
Välkommen till oss!

Inlägget är sponsrat av Försvarsmakten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar