Planets Startsida Facebook

tisdag 6 november 2012

Sponsrad Video: How we invented the world







Discovery Channel kommer den 8 november klockan 21.00 med en nytt otroligt spännande serie man bara inte får missa. Denna nya serie kommer att kallas WHow We Invented The WorldW med fokus på fyra av de uppfinningar som definierar det moderna samhället. Dessa fyra har spelat en stor roll i uppbyggandet av det moderna liv vi lever idag. Vi talar om att leva i stora städer, kunna prata med en person på andra sidan värden endast med hjälp av en knapptryckning, möjligheten att kunna färdas över jorden och kunna realisera våra drömmar.



I samband med detta har Discovery Channel lanserat sin första globala facebooksida. På denna sida med namnet "How We Invented The World" kan läsarna ta del av stora och små fantastiska uppfinningar från hela världen som underlättar vår vardag.





Även en youtube-kanal kallad Inventing the World har lanserat där man kan ta del av helt fantastiska videoklipp från hela världen!


Discovery Channel uppmärksammar fyra världsomvälvande uppfinningar som förändrat vårt moderna samhälle, nämligen mobiltelefonen, bilen flygplanet och skyskrapan. Med kända svenska ansikten som Anja Pärsson, Henning Mankell, Christer Fuglesang mm berättar vi historien om mänsklig genialitet, bisarra kopplingar och sammanträffanden, enastående experiment och häpnadsväckande händelser som alla bidragit till att skapa den värld som vi lever i idag.




Se nu för tusan till att INTE missa detta fantastiska serie som går av stapeln den 8 november 21.00!


Inlägget är sponsrat av Discovery Channel


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar