Planets Startsida Facebook

lördag 25 juni 2011

En lyckad Midsommarafton


Ja, nog hade vi sannerligen roligt! Kvällen inleddes med att Kalle kom cyklandes på Kallevis och slank in i huset! Trots att jag hade vägarna förbi honom tidigare under dagen så var det sannerligen roligt att få träffa min vän igen! Få personer gör mig så glad som han!
Familjen Klug var näst på tur och det kändes som att det var ett tag sedan jag träffade dem trots att det inte ens kan ha gått en månad!
Kvällen ägnades åt att äta, prata, skratta och tävla i en femkamp (vilken i slutändan kom att ha sex stycken grenar)!

Denna tävling utgjordes av diverse roliga grenar och inleddes med lagindelning med hjälp av spelkort! Tre stycken lag till antalet och jag hamnade i lag Hjärter tillsammans med Herman och Maria! Och vi tre var de som gick segrandes ur hela tävlingen!




Separationsångest - Första grenen handlade om separationsånges. Uppgiften var att med endast en hand placera godiset från en godisskål till fem andra, och i dessa fem skålar skulle de vara sorterade i olika färger! En färg i var skål! Ett tillägg till regelboken blev att man också endast fick ta godisarna en och en! Vi tog en stabil andraplats!

Bollar i klistret - låter farligare för det manliga könet än vad det var! Man skulle rulla puttekulor över ett bord och få fem av dessa att stanna på en tejpremsa på andra sidan bordet. Jag antog utmaningen och kom på en hedrande andraplats!




Pasta på pasta - med ett okokt spaghetti i munnen skulle man trä på ihåliga makaroner från ett bord utan att använda någon annan kroppsdel än kust munnen som hjälpmedel! Snabbast att få på alla sex makaroner på spagettin vann! Minns jag inte fel så tog Maria hem lagets första grenseger enkelt!




Elefantgång - uppgiften var att med en liten jonglerboll placerad i en nylonstrumpa, vilken man trätt över huvudet och fått bollen att hänga och dingla likt en elefantsnabbel, skulle slå ned sju vattenfyllda flaskor på snabbast tid! Om jag inte minns fel så tog Herman hem lagets à dra grenseger här!

Bollongjonglering - Enkla regler, omöjlig uppgift! Håll de tre balkongerna i luften längst tid! Lågt i tak, och för få armar resulterade i att när startsignalen löd så föll en av de tre ballongerna till marken medan vi tre som tävlade kastade oss åt alla håll!
Regel ändringen löd: håll de TVÅ balllongerna i luften så länge som möjligt!
Elviras bror vann och jag fick en andraplats återigen!

Avslutande gren:
Lakritssnöre - Maria, Leif och Elvira var de tre kombatanterna i den sista grenen! Med händerna på ryggen och med endast munnen som hjälpmedel skulle man fåll lakritssnöret i munnen! Ett vändans tuggande vilket resulterade i ytterliggare en andra plats dör lag hjärter!

Utan en enda greförlust och med stabila andraplatser samt en och annan topp tog Niklas,
Herman och Maria i lag hjärter välförtjänt hem segern i tävlingen!

Under tävlingen togs det paus i form av glass och jordgubbs-ätning! Och det bör poängteras att det är få saker som är så gott!

Resterande kväll bestod av gött häng, som man säger! En himla trevlig tillställning med prat och Jackass tittande!




Kvällen avrundades framåt halv tre med korvgrillning och mys!

Tusentack för en otroligt trevlig midsommarafton alla inblandade! Jag hoppas att ni andra också hade en väldigt trevlig tid!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar