Planets Startsida Facebook

måndag 14 maj 2012

Sponsrad Video: The Olympic Race

Ja då var det dags för alla oss idrottsfantaster att bekänna färg igen.
Missade du Göteborgsvarvet så kan detta vara en väg att för dig att få revanch och sprang du varvet så kan detta vara ett sätt att hålla formen uppe!

Vattenfall har arrangerat en tävling för alla oss löparfantaster med smartphones.
Det hela går ut på att en app i telefonen summerar den totala sträckan man sprungit fram tills den 13juni 2012 och den som då sprungit längst och samlat flest poäng med hjälp av boosters vinner biljetter till OS.

Boosters är olika delmål man uppnått på vägen eller uppdrag man utfört. Uppnår du målen under löprundan (som måste vara minst 2km) så ger dessa boosters dig då fler poäng.

Efter varje vecka utses en veckovinnare, vilken är den personen som under veckan samlat in fest poäng. Denna personen får som pris ett par löparskor värda 1.500kr.

De stora priserna är:


1:a pris:
En tredagars resa till OS i London för 2 personer den 6-9 augusti, inklusive flyg från Stockholm hotell, mat, guide och entré till Olympiskt friidrotts- och fotbollsevenemang på Wembley Stadium. Priset tilldelas den tävlande som under tävlingsperioden tagit flest poäng. Värde 80.000 SEK.
2:a pris:
En tvådagars resa till OS i London för 2 personer den 6-8 augusti, inklusive flyg från Stockholm, hotell, mat, guide och entré till Olympiskt friidrottsevenemang. Priset tilldelas den tävlande som under tävlingsperioden tagit näst mest poäng. Värde 68.000 SEK.
Vinnare, som är bosatta i Sverige, är skyldiga att betala inkomstskatt baserat på värdet av de mottagna priserna.
Veckopris:
Ett par löpskor för ett värde av 1.500 kr. Priset tilldelas den tävlande som under en enskild vecka av tävlingsperioden samlat flest poäng. Detta pris delas ut 6 gånger under tävlingen.'
Dagspris:
En sportflaska och en mobiltelefonhållare till joggingturen. Priset tilldelas den tävlande som under en enskild dag av tävlingsperioden samlat flest poäng. Detta pris delas ut 42 gånger under tävlingen. Värde 150 SEK.

Så hur gör man om man vill vara med?

Enligt Vattenfalls hemsida så går man tillväga enligt följande:


En förutsättning för att vara med i tävlingen är att du har en smartphone.
1. Ladda ned appen The Olympic Race gratis från AppStore eller Android market.
2. Starta appen och registrera en profil.
3. Sätt igång distansräknaren i appen innan du börjar springa för att samla poäng.
Distansen beräknas med hjälp av telefonens GPS så man kan inte samla poäng genom att springa på ett löpband.

Så på med joggingskorna eller släng dig på cykeln, för nu börjar tävlingen!

Inlägget är sponsrat av Vattenfall


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar