Planets Startsida Facebook

onsdag 3 oktober 2012

Sponsrad Video: En riktig like

Försvarsmakten gör skillnad på riktigt. Du kan inte gilla det med ett klick. Men du kan ge insatserna en riktig like. Besök forsvarsmakten.se/riktiglike för att veta var du kan göra skillnad.




Att bistå vid naturkatastrofer och bevara fred och demokrati är en del av vår verklighet. På kartan är platser markerade där Försvarsmakten har gjort skillnad, på riktigt. Du kan ge våra insatser på dessa platser en riktig like. Inte genom ett klick på din datorskärm eller tryck på din mobil, utan genom att ta dig dit på riktigt.

Jag har skrivit om Försvarsmaktens kampanjer förut och återigen gör dem en spännande variant.
Denna gång har de placerat ut dessa stora lådor på olika platser där Försvarsmakten gjort skillnad. Där kan man faktiskt kan ge en "riktig" like och inte bara virtuellt.
Därefter fotograferas man och läggs ut på nätet.
Genom att trycka på någon av länkarna på websidan får man upp information om platsen och vad försvarsmakten har gjort för insats på denna plats.
Jag skall se till att ta mig till en av dessa platser och ge den en like!! Gör det du med!

Till exempel första delen av texten gällande Tjörn:


OLJESANERING 2011
Stora mängder råolja flöt iland på Härön och vid Kyrkesund på Tjörn efter en fartygskollision utanför danska kusten. Oljeutsläppet var det största som drabbat Västkusten sedan 1987 och mätte 60 meter i bredd och var 2,5 kilometer långt... (fortsättningen kan läsas på websidan).


Här ser ni en skärmdump från websidan så ni får en uppfattning om hur det ser ut.
Till vänster kan ni läsa lite om kampanjen och sedan kan ni välja något av ställena och får då informationen om vad Försvarsmakten gjort på platsen som gjort skillnad.



Utdrag från Försvarsmaktens hemsida:
Försvarsmakten kan erbjuda dig en utbildning som leder till en tjänstgöring där du kan göra skillnad, på riktigt. Ansök till grundläggande militär utbildning nu.
Vi har vissa grundkrav, men kravprofilen skiljer sig åt beroende på vad du vill jobba med. Alla med rätt inställning och med demokratiska värderingar är välkomna att söka till Försvarsmakten.
För att söka behöver du ingen tidigare militär erfarenhet.
Välkommen till vår verklighet!

Sponsrat av Försvarsmakten




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar