Planets Startsida Facebook

fredag 13 november 2009

Träning i Gbg

Då var det dags, idag bär det av till Göteborg för ett två-dagars träningsläger! Det ska bli toppen att få träna med lite folk och få umgås med dessa efter passen.
Förövrigt så snöar det lite lätt ute, vilket gör att jag just nu sitter och fantiserar mig bort till snöbollskrig och pulkaåkning.
Vad folk än säger så blir man banne mig aldrig för gammal för att fara ner för söskärsbacken i hundra knyck och flyga ut från det handbyggda hoppet vi gjort i slutet av backen, bara för att slutligen landa på den hårda kanten på pulkan och mosa svanskotan. Sedan så vrider man sig om så man ligger på mage, borrar ner ansiktet i den iskalla snön, stönar några gånger åt smärtan i rumpan, för att sedan ställa sig upp å börja knatandet uppför baken för att göra alltsammans igen och igen och återigen!

NU VILL JAG HA VINTER!!.. fast vi får ju knappt någon vinter här nere i Bohuslän längre. Brukar bara bli några få dagar med snö, därför gäller det att ta vara på dessa när de kommer!

Hur som haver skorna skaver så på träningsfronten så har den senaste tiden varit ganska hyfsad faktiskt!
I onsdags så var vi i Fontin i Kungälv och sprang (210m, 180m, 150m) x3 med ganska rask gångvila tillbaka och hyfsat tempo på intervallerna. Givetvis hoppstyrka efteråt!

Kände dock av min gamla underbara skada i höger baksida under träningen igår, men hoppas att den inte skall hämma mig allt för mycket under dagens och morgondagens träning i gbg!

När det gäller skolan så hade vi besök i skolan av 9:orna som skall välja inriktning inför det kommande gymnasievalet. Så våran lärare Ronnie valde att fjäska lite för dom, vilket innebar att under våran biologilektion då vi annars brukar studera mossor och ormbunkar, äntligen fick dissekera fisk! Vi blev tilldelade en sill på två personer och sedan började styckandet.
Vi hittade väl det mesta som gick att hitta i en fisk, t.ex. en levande mask i magsäcken. Myspys!

Nu blir det käk för att sedan dra iväg till Göteborg!
Hejsvejs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar