Planets Startsida Facebook

onsdag 23 januari 2013

Sponsrad Video: Försvarsmakten reklamfilm


photo


Försvarsmakten har lanserat en ny spännande reklamfilm som återigen är väldigt unik. De skall ha en stor eloge för deras filmer som alltid är spännande att ta del av.

Försvarsmakten kan erbjuda dig en utbildning som leder till en tjänstgöring där du kan göra skillnad, på riktigt.


För att få bli soldat behöver man först gå GMU (Grundläggande militär utbildning). Det är den tidigare värnplikts utbildningen som ersatts av denna nya frivilliga utbildning. Den är 3 månader lång och finns på många platser över hela Sverige. Utbildningen ger sedan behörighet för att bli anställd som soldat i Försvarsmakten och även behörighet för att fortsätta utbilda sig.


AmfibiesoldaterJag har själv flera vänner som antingen är en del av Försvarsmakten eller nyss avslutat sin tjänst. I princip alla är mycket nöjda med sin tid inom försvaret. Även jag har stundtals varit mycket sugen då det skulle innebära en fantastisk utmaning som sannerligen skulle kunna testa ens gränser och vara utvecklande på många plan. Jag tror att det är en stor merit att ha tagit sig igenom GMU då det visar prov på att man kan ta hand om sig själv och prestera under extrema förhållanden. Jag tror även att man blir ett riktigt gott gäng och har kontakt med många ur ens grupp livet ut. Det är ju trots allt under sådana här stunder som de man upplever under den hårda utbildningen som man faktiskt får se vem man är.

Försvarsmakten hälsar: Välkommen till vår verklighet!

Sponsrat av Försvarsmakten








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar